b

MENU

CONFORT

VilaClosa Resort, Sostenibilitat i Confort a Escaló
La nostra passió per la natura i el compromís amb el medi ambient són la pedra angular de tot el que fem. El disseny bioclimàtic dels nostres apartaments no és només una elecció; és una declaració del nostre respecte per l’entorn que ens envolta. La rehabilitació s’ha enfocat, utilitzant principis d’eficiència i sostenibilitat que es reflecteixen en cada detall.

Construcció Bioclimàtica: Harmonia Amb la Natura
Amb un enfocament en la construcció bioclimàtica, els nostres apartaments són un testimoni de la fusió entre innovació i tradició. Fem servir materials naturals com la fusta i apostem per tecnologies verdes com l’energia solar i la ventilació mecànica per garantir l’eficiència energètica i reduir l’impacte mediambiental. El resultat és un espai que no només respecta el passat sinó que també protegeix el futur del nostre planeta.

100% Cotó Orgànic: Luxe Sostenible
Per a garantir el màxim confort mantenint el nostre compromís amb la sostenibilitat, tota la roba de llit i bany està feta de cotó orgànic 100%. Aquesta elecció reflecteix el nostre desig de proporcionar una experiència de luxe que també sigui respectuosa amb la terra.

Amenities Ecològics i de Proximitat
Consistents amb la nostra visió de sostenibilitat, a VilaClosa hem eliminat els amenities d’un sol ús. En el seu lloc, oferim productes ecològics i de proximitat que no només cuiden el medi ambient sinó que també promouen l’economia local.

Convidem als nostres hostes a unir-se a nosaltres en aquest viatge de respecte i amor per la natura, gaudint d’una estada que deixa una empremta lleu sobre la terra