b

MENU

ENOTURISME

Experiència Enoturística: Descobreix els Secrets del Vi del Pallars amb Vila Closa i COTA 730
Una experiència única t’espera, on t’oferim l’oportunitat de submergir-te en el món del vi del Pallars de la mà del Celler Cota 730 de Rialp. Situat a només 18 km, aquest celler de renom et convida a explorar les vinyes d’alta muntanya i a tastar els seus exquisits vins maridats amb productes locals del Pallars.

Descobreix la Màgia de les Vinyes d’Alta Muntanya:
Amb una visita guiada exclusiva, tindràs l’oportunitat d’explorar les vinyes que donen vida als vins excepcionals del Celler Cota 730. Deixa’t captivar per la bellesa del paisatge pirinenc mentre aprens sobre el cultiu de la vinya i els secrets de la producció vinícola en aquest entorn únic.

Tast de Tradició i Autenticitat:
Després de la visita a les vinyes, et convidem a gaudir d’un tast de vins curosament seleccionats, acompanyats de deliciosos productes del Pallars que complementen a la perfecció els aromes i sabors del vi. Deixa que et transportin a una experiència sensorial inoblidable.

Contacta amb Nosaltres:
Per a més informació i reserves, poseu-vos en contacte amb la nostra amable coordinadora d’experiències enoturístiques, Ingrid, al telèfon 657 96 18 58. No dubteu a trucar per organitzar la vostra experiència personalitzada.