b

MENU

ENTORN

Descobreix l’Essència del Pirineu al voltant d’Escaló

Envoltat per la immensitat del Parc Natural de l’Alt Pirineu i la màgia del Parc Nacional d’Aigüestortes, Escaló és el punt de partida ideal per a aventurers i amants de la natura. Les nostres terres són un mosaic de paisatges on cada estació de l’any es vesteix de colors i textures úniques, oferint un repertori infinit d’activitats:

–  Parc Natural de l’Alt Pirineu: Un mosaic de paisatges que et captivarà. Des de frondosos boscos fins a cims que toquen el cel, cada sender t’invita a descobrir la biodiversitat i la majestuositat d’aquest santuari natural.
–  Parc Nacional d’Aigüestortes: Un espectacle de la natura que et deixarà sense alè. Llacs d’aigües cristal·lines, cascades que dansen entre roques, i rutes de senderisme que són una finestra oberta a la bellesa pura del Pirineu.
–  Estacions d’esquí: Gaudeix de la neu en tota la seva esplendor. Espot SkiBaqueira-Beret, Port-Ainé i Tavascan t’ofereixen pistes impecables per a tots els nivells, envoltades d’un paisatge de postal.
–  Esports d’aventura: Per als cors valents, Escaló és el punt de partida d’excitants activitats. Llança’t al ràfting, explora barrancs secrets, o volar els aires en parapent. Cada aventura és una nova història per explicar.
–  Trekking i BTT: Segueix els camins que travessen aquesta terra de contrastos. Des de passejades tranquil·les fins a rutes exigents, cada pas és un descobriment, cada pedalada una nova perspectiva d’aquest paisatge canviant.
–  Patrimoni cultural: Endinsa’t en la riquesa històrica de la regió. El Monestir de St. Pedro del Burgal i l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu són testimonis de la cultura i la història que han modelat aquestes terres.

Cada racó d’Escaló és un testimoni de la bellesa i l’aventura que espera al Pirineu. Vila Closa és el teu refugi, on cada dia s’obre com una invitació a explorar, a viure, i a enamorar-se de l’entorn.

EstanydeSantMaurici-VilaClosa