b

MENU

Vilaclosa_trans

Situat al cor del Pallars Sobirà, Escaló us acull en un paratge on la natura es converteix en art, al bell mig del majestuós Pirineu. Immers en el Parc Natural de l’Alt Pirineu, i a tocar de l’emblemàtic Parc Nacional d’Aigüestortes, Vila Closa és un retall de la història amb l’ànima medieval, conservant la seva estructura fortificada, els portals ancestrals, la muralla defensiva, i una imponent torre de vigilància del segle XI.

Però Vila Closa no és només història, és també una història d’amor i tradició. En el lloc on ara s’aixeca la nostra casa rural, els nostres avis, Lola i Pepe, cuidaven amb amor i dedicació el seu corral d’ovelles, la llúpia, el paller, i un batedor ple de vida amb gallines corrents. La seva essència i el seu esperit perduren en cada raconet de Vila Closa.

Amb el pas del temps, Escaló, com molts pobles de muntanya, va enfrontar-se al desafiament del despoblament. Però lluny de rendir-nos, hem pres aquest repte com una oportunitat per revitalitzar i transformar aquestes venerables construccions.
Ara, Vila Closa reneix com un refugi de tranquil·litat i luxe, oferint-te una experiència autèntica, on cada estada es converteix en una oportunitat per reconnectar amb la natura, la història i l’essència de la vida rural.

T’invitem a ser part d’aquest viatge en el temps. Vila Closa t’espera per compartir els seus secrets, la seva història, i per oferir-te una estada que va més enllà del descans: una experiència per als sentits, un homenatge a la tradició i un refugi en la immensitat del Pirineu.
Descobreix Vila Closa, on cada pedra té una història i cada estada una promesa de records inoblidables.