b

MENU

WELLNESS

Benvinguts al Cor Wellness de Vila Closa: Un Oasi de Pau i Història

Descobriu un refugi de tranquil·litat on el passat i el present es fusionen per crear una experiència de spa sense igual. Situat en la històrica planta baixa de la Llúpia, antiga llar del corral d’ovelles, aquest espai s’ha transformat en un centre de benestar que conserva les històries del segle XIII d’Escaló.
El spa, amb capacitat per a 7 persones i equipat amb 49 jets d’aigua, és el cor d’aquesta zona dedicada al benestar. Aquí, l’aigua es converteix en la protagonista, oferint un viatge sensorial a través del nostre circuit wellness, dissenyat per envoltar el cos de relaxació i harmonia.

Facilitats que inviten a la Desconnexió:

  • Sauna Seca: Un espai per purificar el cos i l’esperit.
  • Dutxa-Cub d’Aigua Freda: Revitalitza els sentits i millora la circulació.
  • Dutxa d’Aigua Calenta: Un moment de calidesa que relaxa els músculs profundament.
  • Zona de Relaxació: Perfecta per completar la teva experiència wellness, permetent-te gaudir de la pau i la tranquil·litat en un entorn íntim.

Un Espai Pensat per a Tothom La zona de spa està oberta a tots els nostres hostes majors de 10 anys, amb reserva prèvia per garantir una experiència personalitzada i exclusiva. Els menors de 16 anys poden gaudir de la zona durant les sessions de SPA privat, assegurant un entorn segur i adequat per a ells.

VIlaClosa_Well_4